Bemutatkozás

Bemutatkozás

Garabonciás Pizzéria a város szívében helyezkedik el, ami nem kis előnyhöz juttatja a többi versenytárssal szemben, a legkedveltebb szórakozóhelyként ismeretes Kőszegen. A festői műemléki környezet, szemben a városházával és a templomokkal idilli hangulatot nyújt a turistáknak és az ott élők számára is. 
Tavasszal, nyáron és kora ősszel terasz rész is működik, ami szintén nagyon közkedvelt. Bárhonnan könnyen megközelíthető. A Pizzéria az idelátogató vendégek fogadásának feltételeit fokozatosan és folyamatosan alakította ki, és bővíti a mai napig.

Megfelelő színvonalú szolgáltatásokkal rendelkezik a vendégek igényeinek kielégítése érdekében. 50 férőhely áll a látogatók rendelkezésére, amit három nyolc személyes boksz, négy négyszemélyes asztal és a bárpult tesz ki. 
A Pizzéria elrendezése is a fogyasztók igényeit szolgálja. A vendéglátó egység tevékenységében hűen tükrözi, hogy elsődlegesen nem csak a helyi lakosság igényeinek kielégítése a cél, hanem az idelátogató vendégek is fontosak.

 

Titkunk

Pizzáink eredeti olasz-szicíliai recept alapján, extra szűz olivaolajjal, vékony tésztával, minőségi feltéttel, tejfehér szarvasi mozzarella sajttal készülnek!

Elérhetőségek

Garabonciás Pizzéria

9730 Kőszeg,
Jurisics tér 7.
Telefon:
+3694/360-050
E-mail:
info@becsikapu.hu
Garabonciás Pizzéria - Magyar